Bir dalışta 2 balık

Bir dalışta 2 balık

YAŞAM Haberleri

Finlandiya'da balık kartalı denilen kuş, büyük bir avcılık yeteneğine sahip. Balık kartalı, tek dalışta 2 balık yakaladı. Hızla suya dalan avcı kuşun her iki pençesinde de birer balık olduğu görüldü.

Deniz kartalının avcılık yeteneğini sergilediği fotoğraflar Miguel Lasa (49) tarafından çekildi. Lasa, deniz kartallarının avlanma fotoğraflarını çekebilmek için 4 sene yaz ayları boyunca çekim yapmış. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Ödüllü fotoğrafçı, aslında İngiltere'de aile hekimi olarak çalışıyor. Lasa, mesleğinden fırsat buldukça dünyanın çeşitli ülkelerinde yaban hayatı fotoğrafları çekiyor. Lasa, "4 yazdır haftanın her günü sabah 6'dan akşam 8'e kadar pusuya yatarak balık kartallarının fotoğraflarını çekmeye çalışıyprum. Bunlar göllerde tespit ettikleri balıklara son derece yüksek noktadan hızla dalış yapıyor. Bunların avcılık yeteneklerine hayranım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...