Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarkan: Eurovision'a giderim ama bir şartla

Tarkan: Eurovision'a giderim ama bir şartla

MAGAZİN Haberleri

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Eurovision'a katılması için Tarkan'a teklif götürdüklerini ama Tarkan'ın "1'inci olacaksam katılayım, 2'nci olacaksam kariyerimi sarsar" dediğini söyledi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TRT olarak isterlerse reytingde birinci sıraya çıkabileceklerini ancak bilerek frene bastıklarını söyledi. nbsp;Şahin, Show TV'den rekor bir rakamla Star TV'ye geçen Acun Ilıcalı'yı, TRT'ye transfer etmeyi düşünmediğini belirterek, "Acun çalıştığı kanalın önüne geçiyor. Show TV, Acun TV olmuştu. Acun'un programlarından arta kalan zamanda diğer programlar yayınlanabiliyordu" dedi. Şahin, şöyle konuştu: "Acun Ilıcalı bir fenomen. Bir kanala gittiğinde o kanala katkı sağlamıyor. Kanal ona katkı sağlıyor. 70 milyon liraya transfer oldu. Transfer eden kanal ne yapacak bilmiyorum. Show TV Acun'a teslim olmuştu. Biz Acun'u almayız."

Kimi göndersek eleştiriliyor

Eurovision hakkında da konuşan Şahin, şunları söyledi: "Yarışma Azerbaycan'da yapıldığı için özel bir durum oluştu. Can Bonomo yarışmayı iyi götürdü. Kimi götürseniz eleştiri alıyorsunuz. Arkadaşlarımızla, Azerbaycan olmasaydı 'Katılmasak ne olur?' diye tartıştık. Tarkan ile konuştum. '1'inci olacaksam katılayım, 2'nci olacaksam kariyerimi sarsar' dedi. Benim bile önceden öğrendiğim ismin 1'inci olması şov. 1'incinin kim olduğunun belli olduğu, yarışma değil şovdur. Katılmamayı da bir alternatif olarak ortaya koymak lazım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...