Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex ile ilgili müthiş iddia!

Alex ile ilgili müthiş iddia!

FUTBOL Haberleri

Sanica Boru Elazığsporlu Murat, Fenerbahçe'nin beraberlik golünü attığı pozisyondan önce yaşananlarla ilgili ilginç bir iddiada bulundu: Mehmet Topuz'un şutu ile Bülent yere düştü. Biz Fair-Play gereği, Fenerbahçeliler'in oyunu durdurmasını bekliyorduk. Ama Alex 'Devam edin' diye bağırdı.

Fenerbahçe-Elazığspor maçının 64. dakikasında Dirk Kuyt'un attığı gol hâlâ tartışılıyor. Golün öncesinde Mehmet Topuz'un sağ kanattan açtığı orta Bülent Ertuğrul'a çarpınca Elazığsporlu oyuncu yerde kalmıştı. Bülent Ertuğrul yerde acı içerisinde kıvranırken Fenerbahçeli futbolcular oyuna devam etmiş ve Dirk Kuyt golü atmıştı. Rıdvan Dilmen bile bu golü çok sert şekilde eleştirmişti. Bu pozisyonun ardından Elazığsporlu oyuncular maçı durdurmadığı için hakem Tolga Özkalfa'nın üzerine yürürken Sedat Bayrak yaptığı itirazlar nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. nbsp;
Sanica Boru Elazığsporlu Murat, bugün o golle ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Murat, "Mehmet Topuz'un şutu ile Bülent yere düştü. Biz Fair-Play gereği, Fenerbahçeliler'in oyunu durdurmasını bekliyorduk. Ama Alex 'Devam edin' diye bağırdı. Aynı şekilde yedek kulübesinden de 'Devam' sesleri duyuldu. Fenerbahçe gibi bir takıma bunu hiç yakıştıramadım. Mehmet Topuz'a da oyuna niye devam ettin deyince, 'Düştüğünü görmedim'? cevabını verdi. Görmemesi mümkün mü?" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...