Real Madrid, Lass'ı F.Bahçe'ye verdi

Real Madrid, Lass'ı F.Bahçe'ye verdi

FUTBOL Haberleri

Il Vero Milanista sitesi, Diarra için Fenerbahçe'nin Real Madrid ile anlaştığını duyurarak, "Bu transfer her an bitebilir" yorumunda bulundu.

İl Vero Milanista'nın duyurduğu son dakika haberinde, Real Madrid'in Lassana Diarra için Fenerbahçe'ye olumlu yanıt verdiği bildirildi. Fransız yıldız ise Fenerbahçe'ye henüz 'Evet' demedi.
Italyan İl Vero Milanista, Fenerbahçe'nin son dakika hamlesiyle Real Madrid'in kapısını çaldığını ve Lassana Diarra'yı istediğini yazdı. nbsp;Site, Milan'ın Kaka ve Lass için Real Madrid ile masaya oturduğunu, İspanyol kulübünün G.Saray'ın da peşinde olduğu Kaka'yı kiralık verebileceği fakat Lass Diarra için Fenerbahçe'nin dolgun teklifinin masada durduğunu iddia etti.
nbsp;
YILDA 5.5 MiLYON EURO
Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Lass'ı satmak isteyen Real Madrid'in Fenerbahçe ile pazarlıkları olumlu sonlandırdığını fakat Lass'ın 3 yıl için yılda 5.5 milyon euro alacak olmasına rağmen sarı-lacivertli ekibe gitmeyi inatla reddettiğini yazdı. Fakat F.Bahçe'nin ısrarlı takibinin bu transfer için olumlu bir gelişme olabileceği iddia edildi.
nbsp;
İLK 11'DE ÇIKTI
Lassana, Real Madrid'in Valencia ile evinde oynayıp 1-1 berabere kaldığı ilk lig maçında ilk 11'de sahaya çıkarken, 61'te yerini Karim Benzema'ya bırakmıştı.(gazeteport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...