Fenerbahçe'de hedef Galatasaraylı yıldız

Fenerbahçe'de hedef Galatasaraylı yıldız

FUTBOL Haberleri

Ezeli rakibi ile giriştiği transfer yarışlarından bu sezon istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe'de hedef Galatasaray'ın bir türlü anlaşmaya varamadığı Felipe Melo...

Son olarak transfer etmek için büyük uğraş verdiği Hamit Altıntop'u Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, rotayı borservisi Juventus'ta olan Felipe Melo'ya çevirdi. Bu sezon 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Fenerbahçe, Melo transferiyle ezeli rakibinden Hamit'in rövanşını da almış olacak. Melo'nun Türkiye ligini yakından tanıması Fenerbahçe aşısından bu transferi daha da cazip kılıyor.

JUVENTUS MELO'YU DÜŞÜNMÜYOR
Bu transferi bir an evvel sonlandırmak isteyen Fenerbahçe'nin İtalyan kulübü ile gizlice görüşmelere başladığı, Juventus'ta yeni sezon öncesi 28 kişilik kamp kadrosuna alınmayan Melo'nun da Galatasaray olmayacaksa Türkiye'den başka bir kulüpte oynamaya sıcak baktığı ileri sürüldü.

TERİM MELO'NUN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ
Son günlerde transferin hızlı takımı Galatasaray'ın orta saha için Hamit Altıntop'u alması ve bu mevki için bir çok isimle görüşme halinde olması, Fatih Terim'in gerek yüksek bonservisi gerekse aldığı ücret yüzünden Melo'nun üstünü çizdiği yorumlarına neden olmuştu. (Kralspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...