Madalyalı sporculara ödül yağmuru

Madalyalı sporculara ödül yağmuru

DİĞER SPORLAR Haberleri

İşadamı Ali Ağaoğlu, Sabancı Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi başarıyla temsil ederek madalya kazanan sporcuları ödüllendirdi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi başarıyla temsil ederek madalya kazanan sporcuların her birine oturmaya hazır ev hediye ediyor. nbsp;

KADİR TOPBAŞ SERVET'E EV VERDİ

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDEN ASLI'YA DAİRE

SABANCI'DAN DA ALTIN

Ali Ağaoğlu, "Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak sporcularımızın başarılarını kutlamak ve kendilerine milletimiz adına teşekkür etmek için ev hediye ediyoruz. Bize bu haklı gururu yaşatan sporcularımızın başarılarını sürdüreceklerine ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerine inanıyorum" diye konuştu. Londra Olimpiyatlarında (soldan sağa) Rıza Kayaalp, Nur Tatar, Servet Tazegül, Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut madalya almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...