Çalımbay: Çok kötü goller yedik

/ Kaynak: AA
Çalımbay: Çok kötü goller yedik

FUTBOL Haberleri  / AA

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-3 sona eren Mersin İdmanyurdu maçında hücumda iyi olduklarını ancak savunmada ''çok kötü'' goller yediklerini söyledi.


Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-3 sona eren Mersin İdmanyurdu maçında hücumda iyi olduklarını ancak savunmada ''çok kötü'' goller yediklerini söyledi.

Çalımbay, maçın seyredenler için keyifli geçtiğini, ancak kendileri için zevkli olmadığını belirtti.

Maçın ilk yarısında istediklerini yaptıklarını ancak ikinci yarı geçen seneden kalma ''rahatsızlıklarının'' devam ettiğini kaydeden Çalımbay, çözmeleri gereken problemler olduğunu ifade etti.

Sıkıntılı dönemleri atlatmak istediklerini dile getiren Çalımbay, ''Ofansif olarak çok çok iyiydik ama defansif olarak iyi değildik. Çok kötü goller yedik. Üçüncü haftadan sonra biz çok çok daha iyi duruma geleceğiz. Zor maçlarımız başlıyor. Oynadığımız oyunun çok üstüne çıkmamız şart'' dedi.

Maçın hakeminin yönetiminden memnun olduğunu aktaran Çalımbay, hakemin çaldığı faul düdüklerinde ise ''çok kötü'' olduğunu iddia etti.

Sivassporlu futbolcu Uğur Kavuk da maça iyi başladıklarını, goller bulduklarını ama kendi hatalarından yedikleri gollerle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Mersin cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da iyi bir rakibe karşı oynadıklarını kaydetti.

Sivasspor'un geçen yılki kadrosunun yüzde 90'ını koruduğunu, ancak kendilerinin kadroda önemli değişikliğe gittiğini belirten Sağlam, zamana ihtiyaçları olduğunu bildirdi.

Sağlam, ''Kaliteli, sıra dışı bir ekibiz. Bunu gösterebileceğimiz tek yer saha. İki takımı da tebrik ediyorum. Üst düzey bir mücadele oldu'' diye konuştu.

Maçın hakemine tepki gösteren Sağlam, yıldız oyuncuları sadece büyük takımlarda oynarken değil, Anadolu takımlarında oynarken de koruyabilmenin önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Mersin İdmanyurdu oyuncusu Juan Culio ise maçın başlarında uyuduklarını ve goller yediklerini, ikinci yarıda ise bu uykudan uyandıklarını ve maçı berabere bitirmeyi başardıklarını söyledi.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...