Melo'da kötü son

Melo'da kötü son

FUTBOL Haberleri

G.Saray Yönetimi'nin geçen hafta ücretinde indirim yapan Brezilyalı yıldızdan yeni bir indirim istemesi görüşmelerin kesilmesine sebep oldu. Melo'nun menajeri J. Rodriquez Baster, sambacının Türkiye defterinin kapandığını açıkladı

Transfer döneminde kadrosuna birbirinden önemli isimlerle takviye eden G.Saray, dün gece Felipe Melo'dan gelen haberle sarsıldı. Futbolcunun menajerliğini yürüten Promoesport Bcn adlı ajans, Melo ile G.Saray arasında bir süredir devam eden müzakerelerin kesildiğini açıklarken, karara gerekçe olarak, G.Saray'ın bugün (dün) yeni bir teklif getirerek, Melo'dan ekonomik koşullarda yeni bir indirim istemesini gösterdi. Melo ile G.Saray arasında geçen haftalarda yapılan görüşmelerde, Brezilyalı futbolcunun maaşında bir indirim yapmayı kabul ederek sözlü bir anlaşma sağlandığı ve o dönemde tek eksiğin Juventus ile G.Saray'ın arasında anlaşması olduğu savunulan açıklamada, G.Saray'ın buna sadık olmayarak futbolcudan yeni bir indirim istediği bildirildi. MELO BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYUYOR Açıklamanın devamında, "Futbolcunun gösterdiği çabalar kulüp yönetimi tarafından değerli görülmedi, anlaşmaya saygı göstermediler ve yeni bir ekonomik indirim istediler. Melo, ilk günden itibaren gösterdiği ilgiden ve müzakereler süresince sabrından dolayı G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'e teşekkür eder. Felipe şu anda büyük üzüntü duymaktadır ve anlaşmanın sağlanması için teknik direktörün her şeyi yapmayı denediğine inanmaktadır" denildi. Brezilyalı futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster ise gelecek sezon Melo'nun G.Saray'da oynama ihtimalinin artık mümkün olmadığını belirterek, Juventus ile sözleşmesi olan Melo'ya, G.Saray dışında Türkiye'den başka hiçbir teklifin gelmediğini, yeni bir kulüp arayacaklarını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...