Şehit er Kadir Kayıkçı'yı Gül uğurladı

/ Kaynak: İHA
Şehit er Kadir Kayıkçı'yı Gül uğurladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde hain pusuda şehit olan er Kadir Kayıkçı son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Kayıkçı'nın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı.

Terhisine 15 gün kala Lice kırsalında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Kadir Kayıkçı için Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehit Kayıkçı'nın ailesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve çok sayıda kişi katıldı. Cumhurbaşkanı Gül, öğle namazını kılmadan önce Kayıkçı ailesinin yanına giderek başsağlığı dileklerini iletti. Tören boyunca şehit Kayıkçı'nın babası Recep Kayıkçı ve annesi Hazime Kayıkçı'nın metanetlerini korumaya çalıştıkları görüldü. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Kayıkçı'nın naaşı Edirnekapı Şehitliği'nde defnedildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...