En güzel fotoğrafı çek, ödülü kazan

En güzel fotoğrafı çek, ödülü kazan

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

AKZONOBEL'den dünyanın en güzel "renk fotoğrafı"nı çekene, ABD ve Hindistan'da büyük ödül. İsteyen herkes en fazla iki fotoğrafı internetten A Dergi'ye yükleyerek yarışmaya katılabiliyor.


##tgvideo##

Boya markası Marshall ile temsil edilen dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel, "renk" teması ile uluslararası alanda dev bir fotoğraf yarışması düzenliyor. nbsp; "Doğal Dünyada Renk" ve "Kent Yaşamında Renk" olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmada kazananları, ABD Yellowstone Ulusal Park'ta dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Chris Weston ile bir fotoğraf safarisi ve Hindistan'da fotoğrafçılık atölyesi gibi muhteşem hediyeler bekliyor.
AkzoNobel, "renk" temalı uluslararası fotoğraf yarışması ile hayata renk katmaya devam ediyor. Yarışma, "Doğal Dünyada Renk" ve "Kent Dünyasında Renk" olmak üzere iki başlıkta düzenleniyor. Dünyanın her yerinden en fazla iki fotoğrafı, www.akzonobel.com/amagazine adresinde bulunan A Dergi'ye yükleyerek yarışmaya katılmak mümkün. Başvuruların 1 Eylül tarihine kadar devam edeceği fotoğraf yarışmasının sonuçları A Dergi'nin Aralık sayısında açıklanacak.
Chris Weston'la bir fotoğraf safarisi ya da Hindistan'da atölye istemez misiniz?
AkzoNobel, fotoğraf yarışmasında kazananlara muhteşem ödüller veriyor. Doğal Dünyada Renk kategorisinde kazanan kişi Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Yellowstone Ulusal Park'ta, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Chris Weston ile bir fotoğraf safarisine katılacak. Kent Dünyasında Renk kategorisinin birincisi ise Hindistan'da fotoğrafçılık atölyesine katılmaya hak kazanacak. Lowepro Photo Sport 200AW, Lowepro Sport Sling 100AW ve yine Lowepro Pro Messenger 160AW olmak üzere üç adet yüksek kaliteli fotoğraf makinesi çantası da yarışmanın ödülleri arasında bulunuyor. Yarışmanın jürisi Chris Weston, Tom Mackie'nin yanı sıra A Magazine Baş Editörü David Lichtneker ve Tasarım amp; Sanat Direktörü Claire Jean Engelmann'dan oluşuyor. Ayrıntılı bilgi için, nbsp; (0212) 339 83 84 - duygu.duman@ogilvy.com









UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...