Bakan Şahin'den BDP'li vekillere sert tepki

/ Kaynak: İHA
Bakan Şahin'den BDP'li vekillere sert tepki

Politika Haberleri  / İHA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, PKK'lılrla samimi görüntüler veren ve PKK'lılarla kucaklaşan BDP'li milletvekillerine çok sert tepki gösterdi.

nbsp;Şemdinli ilçesine bağlı Bağlar köyüne giden ve aralarında BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak, BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel ile Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk'un da bulunduğu vekillerin teröristlerle kucaklaşmasına bir tepki de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'den geldi. Bakan Şahin, gazeteciler aracılığıyla BDP'li milletvekillerine soru sorarak tepkisini dile getirdi. Şahin, "Benim çok üzüldüğüm bir nokta var. Bir kadın milletvekili olarak gidip terörden beslenenlere sahip çıkıp kucaklayan milletvekilimize ben buradan soru sormak istiyorum? 'Anne olarak yüreğim titredi' diyor. Yıllardır on binlerce eve ateş düştüğünde yüreği bir anne olarak ne hissetti? Bugün bu ayrılıktan, kandan, gözyaşından beslenenlere bir anne olarak yüreği titriyorsa, öbür annelerin hassasiyetini, acısını hissettiğinde, bir anne olarak neler hissetti? Bu çok önemli bir şey eğer buradan ayrılıktan beslenen bir annelik varsa, bunu kabul etmemiz mümkün değil. Hem de bunu mübarek Ramazan'da, Ramazan Bayramı'nda yapıyoruz. Bu kardeşliğimizin, dilin, ırkın, cinsiyetin, rengin, kültürün ne olursa olsun aynı inançla, aynı kardeşlikle aynı barış dilini daha güçlü konuşmamız gereken zaman diliminde, bu kadar ayrılıktan, bu kadar yokluktan, bu kadar kandan, bu kadar öfkeden beslenenlere milletimizin vicdanına bırakıyoruz" dedi. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...