Hilbert: Ernst'in gitmesi utanç verici

Hilbert: Ernst'in gitmesi utanç verici

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ta vatandaşı Fabian Ernst'le ilgili karar nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetimi topa tutan Robert Hilbert, "Ernst'in gitmesi utanç verici" dedi.

Beşiktaş'ta son ayların moda kelimesi 'Feda...' Siyah-Beyazlıların efsanesi Şeref Bey'in ölüm döşeğindeyken söylediği bu söz, Siyah-Beyazlıların sloganı oldu, bunun için tişört bile yaptırdılar.Kartal'da 'Feda' diyerek yönetimin talep ettiği indirim isteğine uyan üçfutbolcuoldu şimdiye kadar. Ersan Gülüm, Robert Hilbert ve Filip Holosko... Ersan ve Hilbert, takımda kalırken Holosko'nun durumu belirsizliğini koruyor.

BEŞİKTAŞ'IN İLK FEDAİSİ HİLBERT

nbsp;'Feda' demeyenler... Egemen bonservisini alıp F.Bahçe'nin yolunu tutarken Ernst, nbsp;Kasımpaşa ile anlaştı. Kartal'da 'Feda' diyenler ve demeyenler bir yana, ilk 'Fedai' olarak ortaya çıkan isim Robert Hilbert oldu. Samet Aybaba'nın çekirdek kadrosunda yer alan isimlerden biri olan başarılı sağ kanat oyuncusu, Almanca yayın yapan 'Spox' isimli internet sitesine öyle bir röportaj verdi ki...

EN YAŞLI ÜÇÜNCÜ OYUNCUYUM

Vatandaşı Fabian Ernst'le ilgili karar nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetimi topa tutan Robert Hilbert, 'Ernst'in gitmesi utanç verici' dedi. İşte Robert Hilbert'in o röportajı: 'Uğur Boral ve İbrahim Toraman'dan sonra takımın en yaşlı üçüncü oyuncusuyum. Bu benim çok değişik bir durum.

AYBABA HOCA ÇOK İYİ BİR İNSAN

Ben Samet Aybaba'nın teknik direktör olduğunu öğrendiğimde, doğal olarak onun hakkında biraz bilgi edindim. İlk izlenimlerim olumluydu. O nbsp;iyi bir insan. İşini de iyi yapıyor. Özellikle disiplinle takımın içindeki hiyerarşiye ve yapıya dikkat ediyor. Çalışana önem veriyor. Ben, bu takımın lideri olabilirim. Benim için büyük bir gurur olur.

BEN DE KAPTAN OLMAYA HAZIRIM

Beşiktaş'taki birkaç yabancıdan biri olarak kaldım. Ben daha önce hiç kaptanlık yapmadım ama eğer teknik direktörüm bu rolü bana verirse kaptan olmaya hazırım. Başarılı da olurum. Olcay Şahan ile aynı dili konuştuğumuz için ona çok yardımcı oldum. Bana sorarsanız Fabian Ernst'in ayrılması utanç verici bir durum. Çünkü onu çok iyi anlıyorum. Fakat bu karar hocamızın ve yönetimindi. Biz kararı kabul ettik ve yorum yapmadık.

DETAYLARI HALKA AÇIK DEĞİL Kİ

Takımdaki çok önemli isimleri kaybettik. Aramıza pekçok genç isim katıldı. Olaya bir de pozitif tarafından bakmamız gerekir. Pekçok dedikodu oldu ama İstanbul'da yaşamayı seviyorum. Bir yıllık daha kontratım var ve ayrılmayı asla düşünmüyorum. Kulübüm benden indirim istedi, ben de kabul ettim ama detaylar halka açık değil.

KUPALARI TV'DEN İZLEYECEĞİM

Beşiktaş'ın nbsp;UEFA Avrupa Ligi'ne katılamaması bence tam bir felaket. Ben her zaman saha içinde yer aldığım Avrupa kupası maçlarını bu kez TV'den izleyeceğim. Biz büyük bir takımız ve her ne durumda olursak olalım şampiyonluk bizim ilk hedefimiz. Biz burada geleneklerimize uygun olarak bu sezonda da şampiyonluk için oynamak istiyoruz. Başarılı olacağımıza da inanıyorum. nbsp;(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...