Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü golcü Berbatov, Florya'da

Ünlü golcü Berbatov, Florya'da

FUTBOL Haberleri

İddiaya göre, başkan Ünal Aysal'ın çok istediği Dimitar Berbatov, menajeri Emil Dantchev ile birlikte sürpriz bir şekilde İstanbul'a geldi.

G.Saraylı taraftarlar, transfer edilecek "dünya yıldızını" büyük bir merakla beklerken, dün bomba gibi bir iddia gündeme düştü. nbsp;Kulislerde büyük heyecan oluşturan iddiaya göre, başkan Ünal Aysal'ın çok istediği Dimitar Berbatov, menajeri Emil Dantchev ile birlikte sürpriz bir şekilde İstanbul'a geldi. Operasyon büyük bir gizlilik içinde gerçekleşirken, Berbatov ile menajerinin Galatasaraylı yöneticilerle kısa bir görüşme yaptığı belirtildi. İlk görüşmede Bulgar golcünün "Eğer şartlarda anlaşırsak Galatasaray'da oynamak isterim. Fatih Terim'le çalışmak bana gurur verir" dediği kaydedildi.
Yöneticiler daha sonra başkan Ünal Aysal'a durumu bildirirken "Berbatov çok istekli görünüyor. Onu düşündüğümüzden daha uygun bir rakama transfer edebiliriz" dedi. Çok sevinen Aysal da "Marjımızı aşmadan bu işi bitirmeye çalışalım" karşılığını verdi. Berbatov ve menajeri Dantchev ile Galatasaray yönetiminin yeniden bir araya gelerek transferin detaylarını masaya yatıracağı vurgulandı. Galatasaray, Manchester United ile yollarını ayıracak olan ve Avrupa'nın büyük kulüplerinden beklediği teklifi alamayan 31 yaşındaki Berbatov'u yıllık 3 milyon euro'ya ikna etmeye çalışacak.

İNGİLİZ MEDYASI DA YAZDI
Galatasaray'ın Berbatov hamlesi, İngiliz medyasında da yer buldu. Ünlü The Sun gazetesi, G.Saray'ın Berbatov için Manchester United'ın istediği 5 milyon sterlini ödemeye hazır olduğunu yazdı. Gazete, G.Saray'ın Berbatov konusunda pek çok takımdan daha istekli olduğunu duyurdu. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...