Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağrı'da bir günde 31 deprem!

- Güncelleme:
Ağrı'da bir günde 31 deprem!

GÜNDEM Haberleri

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şehirde sabah kadar çok hafif ve hafif şiddette 31 deprem daha yaşandı. Bölgede devam eden sarsıntılar nedeniyle vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezinden alınan bilgiye göre, gece saat 22.27'de merkez üssü Diyadin ilçesi Darukaltı mevkiinde olan 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Iğdır şehir merkezinde de hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar, nbsp;geceyi sokakta geçirdi. Vatandaşlar yorgan, yatak ve battaniyeleri ile açık alanlarda, bahçede ve sokakta sabahladı. Vatandaşların bir kısmı araçlarında gecelemeyi tercih etti. nbsp;Yaşanan sarsıntılar nedeniyle geceyi dışarıda geçiren Yeniçadır köyünden Basri Çetin isimli vatandaş, akşam saat 22.30 sıralarında başlayan sarsıntılardan sonra dışarı kaçtıklarını belirterek, bütün köy halkıyla birlikte geceyi dışarıda geçirdiklerini söyledi. nbsp;Vatandaşlar sabah saatlerinde ise yavaş yavaş evlerine döndü. nbsp; nbsp;

31 DEPREM KORKUTTU nbsp;
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre, merkez üssü Ağrı'nın Diyadin ilçesine bağlı olan Yörükatlı köyünde 2,3, 2,5 ve 3,8 büyüklüğünde 3, Yeniçadır köyünde de büyüklüğü 1,3 ile 4,0 arasında değişen 26 sarsıntı kaydedildi. Merkez üssü Doğubayazıt ilçesine bağlı Aktuğlu köyü olan 2,6 ve 2,7 büyüklüğünde 2 deprem oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...