Vatandaş şişme havuzda serinledi

- Güncelleme:
Vatandaş şişme havuzda serinledi

GÜNDEM Haberleri

Şanlıufra'da sıcaktan bunalan vatandaşlar elbise ile şişme havuza girerek serinlemeye çalıştı.

nbsp;Hava sıcaklığının gölgede 46 derecede hissedildiği Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sıcaklardan bunalan bir ilçe esnafı, iş yeri önüne yerleştirdiği şişme çocuk havuzuna girerek serinlemeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu. Uzun süreden bu yana bölgemiz üzerinde görülen çöl sıcakları, Türkiye'nin en sıcak ilçesi konumunda bulunan Ceylanpınar ilçesinde gölgede kendini 46 derecede hissettirmesi, ilçe halkını serinlemede farklı serinleme yöntemlerine itiyor. nbsp;##tgvideo##
Sıcaklardan aşırı derecede bulunan ilçe esnaflarından Musa Doğru iş yeri önünde çocukların kullandığı şişme plastik su havuzuna girmesi çevrede bulunan ilçe esnaflarının ve ilçe halkının dikkatlerini üzerine topladı. Elektrikte görülen dalgalanma nedeniyle klimaların çalışmadığından yakınan ve bu nedenle aşırı sıcaklardan bunaldığı için böyle bir yönteme başvurduğunu ifade eden Musa Doğru " Aşırı sıcaklar yüzünden ne yapacağımızı şaşırdık, Ramazan ayı çöl sıcakları nedeniyle zor geçiyor. Bunun üzerine elektrik sorunu da eklenince bende serinleme yöntemi olarak çocuk havuzunu seçtim. Yetkililer bunu görürde elektriğe bir çözüm bulurlar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...