Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex'siz Fener Kadıköy'de coştu

Alex'siz Fener Kadıköy'de coştu

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. Alex'in kadro dışı kaldığı karşılaşma 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe - Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Mehmet Topal, Sow, Kuyt'un attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

-Kadın taraftar sahaya girdi-

Karşılaşmanın ikinci yarısında 65. dakikada Fenerbahçeli bir kadın taraftar sahaya girdi. Maçın oynandığı sırada tribünden atlayarak sahaya koşan taraftar Gökhan Gönül'e sarıldıktan sonra saha içinde koşmaya başladı. Güvenlik görevlilerinin peşinden koştuğu kadın taraftar saha içinde kısa bir mesafe katettikten sonra oyun alanının dışına çıkınca görevlilerce yakalandı. Kadın taraftarın sahaya girmesi nedeniyle sarı-lacivertli ekibe ceza gelebilir.

-Mehmet Topal ilk golünü attı-

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mehmet Topal, sarı-lacivertli formayla ilk golünü Gaziantepspor maçında attı. Sarı-lacivertli formayla ikinci lig maçına çıkan Mehmet Topal, 32. dakikada golle buluşarak Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. Golde, yapılan ortaya Mehmet Topal kafa vuruşu yapmak isterken topa vuramayınca meşin yuvarlak eline çarparak önünde kalırken, sarı-lacivertli futbolcu pozisyonun devamında ayakla vurarak topu filelere gönderdi. Fenerbahçe'nin 78. dakikada Gaziantepspor'a ikinci golünü atan Sow, bu sezon ligde ilk golünü kaydetti.

-Kuyt yine boş geçmedi-

Sarı-lacivertli ekibin bu sezon önemli gol silahlarından birisi olan Kuyt, 84. attığı golle takımına 3-0'lık galibiyet getirdi. Spor Toto Süper Lig'deki ikinci maçında ikinci golünü atan Kuyt, ligin ilk haftasındaki Sanica Boru Elazığspor mücadelesinde de takımının tek golünü kaydetmişti. Kuyt, sarı-lacivertli ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme ve play-off turları, TFF Süper Kupa ve lig mücadeleleri olmak üzere üste çıktığı 5 maçta da gol atma başarısını gösterdi. Hollandalı futbolcu son 5 resmi maçta 6 golün sahibi oldu.

-Maçtan notlar- nbsp;

Fenerbahçe'nin 25. dakikada Krasic ile bulduğu pozisyonun ardından Sow kendisine orta yapmadığı için bu futbolcuya sinirlenerek kale direğine tekme attı. -Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyen kaleci Volkan Demirel, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle birlikte karşılaşmayı izledi. -Fenerbahçe formasıyla ilk kez ilk 11'de sahaya çıkan Krasic, 63. dakikada oyundan alınırken, bu futbolcunun yerine Cristian oyuna dahil edildi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR


Dakika 1: Karşılaşma Gaziantep'in vuruşu ile başladı

Dakika 6: Krasic topu sağdan ceza alanına giren Gökhan'a verdi. Gökhan tekrar Krasic'e gönderdi ancak Krasic'in vuruşu dışarıda

Dakika 11: Fenerbahçe'de Sow hafif sakatlık yaşadı...

Dakika 15: Mehmet Topuz'un pasında Kuyt ceza alanı içi sağ bölümünde topla
buluştu. Vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı

Dakika 20; Mehmet Topuz ceza alanı içi sol kanadında topla buluştu. Sert vurdu önce Karce ardından Binya topu uzaklaştırdı.

Dakika 28; Gökhan Gönül'ün sert darbesi sonucu yerde kalan Şenol Can yinden eyağa kalktı.

Dakika 32 GOL: MEHMET TOPAL'DAN GELDİ, FENERBAHÇE 1-0 ÖNDE

Dakika 35:
Kuyt sağda topu aldı. Kaleyi düşündü ancak savunma ayak koydu ve topu uzaklaştırdı

Dakika 40: Turgut Doğan Fenerbahçe ceza alanına soldan girmek istedi. Gökhan izin vermedi.

Dakika 43: G.Antepspor ilk kez mutlak bir gol pozisyonu buldu. İbricic sağdan topu taşıdı. Sosa penaltı noktası üzerinden Mert'i geçmek istedi ancak top son olarak genç kalecide kaldı.

DAKİKA 45: OYUN 1-0 FENERBAHÇE'NİN ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONA ERDİ

İKİNCİ YARIDAN ÖNEMLİ ANLAR

Dakika 46: İ
kinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşu ile başladı

Dakika 50: Ivan de Souza solda topla buluştu. Rakibini geçmek istedi ancak Gökhan topu taca gönderdi

Dakika 55: Mehmet Topal kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Önemli bir şeyi yok ve oyuna yeniden başladı..

Dakika 60: Ibricic'in ara pasına Turgut çok iyi sarktı. Vuruşunda yine Mert başarılıydı.

Dakika 65: Serdar sağdaki boşluktan çok iyi yol kat etti. Muhammet'ten aldığı topta ortasını da yaptı ancak topu Fenerbahçe savunması uzaklaştırdı

Dakika 67: Oyun devam ederken bir Fenerbahçeli kadın taraftar sahaya girdi. Gökhan Gönül'e sarıldıktan sonra oyun alanı dışına çıkarıldı.

Dakika 78 GOL. Sow farkı 2-0 yaptı

Dakika 84: GOL. Kuyt durumu 3-0 yaptı

Dakika 85: Recep sağda topla buluştu. Ceza alanına çok iyi kesti. Baroni vurdu ancak Karcemarskas başarılı.

MAÇIN TABLOSU


Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Halis Özkahya, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler
Fenerbahçe: Mert Günok, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz (Dk. 78 Caner Erkin), Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Krasic (Dk. 63 Cristian), Sow (Dk. 85 Recep Niyaz), Kuyt
Gaziantepspor: Karcemarskas, Binya, Kecojevic, Şenol Can, Ivan de Souza (Dk. 72 Ekrem Dağ), Ismael Sosa (Dk. 46 Cenk Tosun), Serdar Kurtuluş, Yasin Pehlivan, Turgut Doğan Şahin (Dk. 72 Bekir Ozan Has), İbricic, Muhammet Demir
Goller: Dk. 32 Mehmet Topal, Dk. 78 Sow, Dk. 84 Kuyt (Fenerbahçe)
Sarı Kart: Dk. 28 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Fenerbahçe taraftarı, terör olaylarını protesto etti

Fenerbahçe taraftarları, takımlarının Gaziantepspor ile yapacağı lig maçı öncesinde son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti.

Sarı-lacivertli kulübün cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların izleyebileceği Gaziantepspor maçı öncesi Türk ve Fenerbahçe bayraklarıyla Kadıköy'de Bahariye Caddesi'nin girişindeki Boğa heykelinin önünde toplanan kadın ve çocuk taraftarlar, bir süre ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' şeklinde slogan attılar.

Bazı erkek taraftarların da destek verdiği protestoda ''Gaziantepli kardeşlerimizin acısını paylaşıyoruz'', ''Gaziantep başınız sağ olsun'' yazılı pankartlar açıldı.

İstiklal Marşı okuyan taraftarlar, daha sonra sık sık ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' diye slogan atarak, stada doğru yürüdüler.

Yürüyüş sırasında çevreden de katılanlarla sayıları artan taraftar topluluğu, stat önünde de bir süre protestolarını sürdürdü.

Bu arada, protestoda iki taraftarın açtığı ''Alex'inle Aykut'unla çok yaşa Fenerbahçe'' yazılı pankart dikkati çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...