Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe elenirse Kaka Aslan oluyor

Fenerbahçe elenirse Kaka Aslan oluyor

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'da da gözler Spartak Moskova rövanşına çevrildi! Turu Ruslar geçerse, ekstra 10 milyon Euro daha kasaya girecek; daha doğrusu, Kaka'nın 'Rüya Takım'a katılması kesinleşecek.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın verdiği 'çilek' sözü de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak kritik 90 dakikaya bağlı... Çünkü Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması, aynı zamanda Galatasaray Kulübü'ne ekstradan gelecek 10 milyon Euro'nun da garantisi olacak. nbsp;


Pastanın üzerine çilek!
Geçtiğimiz sezonu Süper Lig Şampiyonu olarak tamamladığı için Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkını elde eden ve hiç maç oynamadan minimum 20 milyon Euro'yu garanti altına alan Sarı-Kırmızılılar'ın Kadıköy'deki hesapları tutarsa, bu rakam 30 milyon Euro'ya çıkacak. Böylece bir flaş transfer yapma, yani 'çilek' hakkı daha kazanılacak. Burak Yılmaz, Hamit Altıntop, Amrabat, Umut Bulut gibi isimlerle 'Rüya Takım' adını alan Cim Bom'da, 'pastanın üzerine konulması planlanan çilek' ise uzun süredir konuşulduğu üzere Kaka... nbsp;Mourinho ile arasındaki özel ilişkiyi kullanarak Kaka'yı ikna eden deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim'in, en geç 30 Ağustos Perşembe günü Kaka'yı İstanbul'a getirmeyi planladığı öğrenildi. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...