Potada ilk rakip Angola

- Güncelleme:
Potada ilk rakip Angola

SPOR Haberleri

Basketbol Kadın Milli Takımımız, olimpiyatlardaki ilk maçını bugün Angola ile oynayacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da izleyeceği karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

nbsp;Basketbol Kadın Milli Takımımız, olimpiyatlardaki ilk maçını bugün Angola ile oynayacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da izleyeceği karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Londra'da başarıyı hedeflediklerini belirten milli takım oyuncularından Işıl Alben, "4 gün erken gelip şartlara alışmaya çalıştık. Zor bir gruptayız. Mücadeleci ve inatçı bir takımız. Türk halkını ve kadınını en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. Olimpiyatlara madalya için geldiklerini söyleyen Tuğba Palazoğlu ise, nbsp;"Derece için Çek Cumhuriyeti'ni yenmek zorundayız. Çin ile hiç oynamadık. ABD çok güçlü ve deneyimli. Hırvatlarla oynadığımız maç bizim için iyi oldu. Angola ve Hırvatistan'ı geride bırakıp, Çin ve Çek Cumhuriyeti karşısında iyi sonuçlar alırsak yolumuz açık" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...