Alex, 18 kişilik kadroda

/ Kaynak: AA
Alex, 18 kişilik kadroda

FUTBOL Haberleri  / AA

Rusya'nın Spartak Moskova takımıyla yarın Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanş mücadelesinde karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de, kaptan Alex de Souza kadroya dahil edildi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda yarın Spartak Moskova'yla yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Can Bartu tesislerinde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yaptı. Daha sonra 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan sarı-lacivertliler, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla bitirdi. Sakatlıları devam eden Volkan Demirel ve Serdar Kesimal takımdan ayrı bireysel çalışmalar yaptı. Sarı-lacivertli takımın antrenmanını asbaşkan Ali Yıldırım da takip etti.

KOCAMAN, 'DÜŞÜNMÜYORUM' DEMİŞTİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takım kaptanı Alex de Souza'yı maçın 18 kişilik kadrosuna aldı. Kocaman, Spartak Moskova ile deplasmanda yapılan ilk maçta yedekler arasında tuttuğu, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yapılan mücadelede kadroya almadığı Brezilyalı futbolcuya, yarınki maçın 18 kişilik kadrosunda yer verdi.
Kocaman, son basın toplantısında "Akşam idmanında durumuna bakacağız. Kafamda ona yer yok" demişti.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...