Yıldırım, Fernandes'i bitirecek!

Yıldırım, Fernandes'i bitirecek!

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ın 'satmayacağız' açıklaması yapmasına rağmen Yıldırım, çok beğendiği Portekizli yıldızı Başkan Fikret Orman'dan resmen isteyecek.

Orta alanda yaşanan sıkıntıyı çözmek için çok gizli bir şekilde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'in gündemindeki isim Manuel Fernandes... Sarı- Lacivertliler, Beşiktaş'tan aldığı olumsuz yanıta rağmen transfer konusunda ısrarını sürdürüyor.


REDDEDİLMESİ ZOR BİR TEKLİF SUNACAK
Alınan son bilgilere göre Portekizli yıldızı çok beğenen Başkan Aziz Yıldırım transferi bitirmek için bizzat devreye girdi. Yıldırım'ın çarşamba günü Spartak Moskova ile oynanacak kritik maçın ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la ikili görüşme yaparak Fernandes'i resmen isteyeceği belirtiliyor. Orman'ın ve Siyah- Beyazlı yönetimin yıldız futbolcuyu yurt dışına satmaktan yana olduğu fakat Yıldırım'ın reddedilmesi zor bir teklif sunacağı öğrenildi.


FERNANDES DE F.BAHÇE'Yİ İSTİYOR
Ayrıca maddi konular ve takımın büyük güç kaybetmesi nedeniyle Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Fernandes'in de Fenerbahçe'ye çok sıcak baktığı ifade ediliyor. Fakat Beşiktaş yönetimi, özellikle taraftar tepkisinden çekindiği için Egemen'in ardından bir başka önemli kozunu da ezeli rakibine kaptırmak istemiyor. Bu nedenle önümüzdeki hafta yapılacak görüşme transferin seyrini büyük oranda belirleyecek.
Bitirmeye çok kararlı


Yıldırım yönetici arkadaşlarına, "Fernandes'i mutlaka alacağım" dedi.
Bir daha mı? Asla!..


Orman, Egemen'den sonra Fernandes'i de kaptırmak istemiyor.
(takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...