Bu kadından uzak durun

Bu kadından uzak durun

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da Şehnaz isimli bir kadın tam 15 kere evlendi, her seferinde damadın paralarını alıp kayıplara karıştı. Polis kadını bulmak için geniş çaplı arama başlattı.

Kerala'lı kadın, şimdiye kadar en az 15 damadı kırık kalp ve boş ceplerle bırakıp kaçtı. İsmi sadece Şehnaz olarak açıklanan ve 33 yaşında olduğu sanılan kadın, ilk evliliğini 11 sene önce yaptı. Sıddık isimli biriyle evlenen Şehnaz'ın bu evlilikten bir çocuğu var. Bu, onun tek çocuğu. O zamandan bu yana polis kayıtlarına göre 15 evlilik yapan Şehnaz'ın, kayıtlara geçmeyen 50 kadar evlilik yapmış olabileceği ifade ediliyor. nbsp;Indian Express gazetesine göre Şehnaz, çeşitli yalanlarla erkekleri kandırıyor ve onlarla evlendikten sonra altın ve paraları alıp kaçıyor. Seri evlilik faili kadının, polis tarafından bulununcaya kadar daha kaç erkeği tuzağına düşüreceği bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...