Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung'a rekor ceza: Apple'a 1 milyar $ ödeyecek

Samsung'a rekor ceza: Apple'a 1 milyar $ ödeyecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple ile Samsung'un patent davalarında önemli bir gelişme yaşandı. ABD'nin Kaliforniya şehrinde Apple tarafından açılan dava haklı bulundu ve Samsung 1 milyar doları Apple'a ödemeye mahkum edildi.

Apple ile Samsung'un patent davalarında önemli bir gelişme yaşandı. ABD'nin Kaliforniya şehrinde Apple tarafından açılan dava haklı bulundu ve Samsung 1 milyar doları Apple'a ödemeye mahkum edildi. Jüri, Samsung'un Apple patentlerini kasıtlı olarak ihlal ettiğine karar verdi. Aslında davaya konu olan birçok patent var ve hepsi ihlal edilmiş değil ancak ihlal edilen patentler Samsung'a 1 milyar dolar ceza olarak geri döndü. nbsp;İhlal edilen patentlerin başında iPhone tasarımının Samsung'ca kullanılması geliyor. nbsp;
Kararın ardından ABD genelinde birçok Samsung ürünün satışına yasak gelmesi olası hale gelmiş oldu. nbsp;Apple, söz konusu dava için Samsung'dan 2.7 milyar doları almayı hesaplıyordu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...