Süper Lig'de gecenin sonuçları

/ Kaynak: AA
Süper Lig'de gecenin sonuçları

FUTBOL Haberleri  / AA

Sezonun 2. haftasında 4 maç yapıldı. Gaziantepspor'u 3 golle geçen Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunun 2. hafta mücadelesine 4 karşılaşmayla devam edildi. Fenerbahçe, cezası nedeniyle Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sadece kadın ve çocukların izlediği maçta Gaziantepspor'u 3-0 yendi. Sarı lacivertlilere 3 puanı getiren golleri 32. dakikada Mehmet Topal, 78. dakikada Sow ve 84. dakikada Kuyt attı. Daha önceki 2 sezonda da Saracoğlu'ndaki ilk maçlarına cezalı çıkan Fenerbahçe, aldığı galibiyetin ardından puanını 4'e yükselterek, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Ligde ilk hafta maçlarının ardından lider pozisyonunda haftaya başlayan Gençlerbirliği ise deplasmanda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile golsüz berabere kaldı. Günün en gollü karşılaşmasında Sivasspor, evinde Mersin İdman Yurdu ile 3-3 berabere kalırken, Orduspor ise konuk ettiği Eskişehirspor'u 2-0'lık skorla Eskişehir'e puansız gönderdi.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...