Cumhurbaşkanı Gül'den sağduyu çağrısı

Cumhurbaşkanı Gül'den sağduyu çağrısı

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gaziantep'te 9 vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili, "Bu alçakça saldırıyı yapanlar, Türkiye'yi karşılarında tek yürek olarak bulacaklardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımı da sağduyulu davranmaya ve sukunet içinde hareket etmeye çağırıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gaziantep'te 9 vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili konuştu. Gül, "Mübarek Bayram günlerinde acımasızca teröre başvuranlar, teröre destek verenler ve terörle arasına mesafe koymayanlar nasıl bir gafletin içine düştüklerini mutlaka anlayacaklardır. Bu eylemi gerçekleştirenleri kınamak, tüm kesimlerin en başta gelen insanlık görevidir" dedi.

TEK YÜREK OLACAĞIZ
Gül, şöyle devam etti: nbsp;Çocukların da aralarında bulunduğu masum sivilleri hedef alan bu canice eylemi gerçekleştirenleri lanetliyorum. Hayatlarının baharında küçük çocukların katledilmesi, terörün nasıl bir insanlık suçu olduğunu herkese bir kez daha anlatmaktadır. Tüm dünyanın bu hain saldırıları yapanların gerçek yüzünü ve insani değerlerden ne kadar uzak olduklarını görmesini umut ediyorum. nbsp;Şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki; bu alçakça saldırıyı yapanlar, Türkiye'yi karşılarında tek yürek olarak bulacaklardır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımı da sağduyulu davranmaya ve sukunet içinde hareket etmeye çağırıyorum. Devletimiz ve milletimiz, her türlü sorunu ve belayı bertaraf edecek güç ve kararlılıktadır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...