Beşiktaş'ta McGregor şoku

Beşiktaş'ta McGregor şoku

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş, Allen McGregor transferinde İskoçya Futbol Federasyonu'na tosladı... Bonservis bedeli ödemeden kadrsouna kattığı İskoç kaleci McGregor'a lisans çıkartmak isteyen Beşiktaş büyük bir şok yaşadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İskoçya Federasyonu'nun kendilerine gönderdiği yazı nedeniyle siyah-beyazlıların yeni kalecisi McGregor'a lisans çıkartamadı. nbsp;Beşiktaş, tecrübeli file bekçisini Glasgow Rangers'ın küme düşmesi nedeniyle bonservisi elinde diye alınmıştı. Ancak, İskoç Federasyonu, TFF'ye "McGregor'un sözleşmesi devam etmektedir. Takım küme düşmüş olabilir ancak bu futbolcuya sorgusuz sualsiz başka bir takıma gitme hakkını vermez. Transferin gerçekleşmesine müsaade etmiyoruz" şeklinde yazı gönderdi. nbsp;TFF bu uyarı üzerine McGroger'a lisans vermedi ve durumu Beşiktaş Kulübü'ne bildirdi. Siyah-beyazlı yönetim sorun netleşene kadar UEFA'ya geçici lisans için başvuruda bulundu. Beşiktaş, McGregor'u resmi maçlarda oynatabilmek için UEFA'nın vereceği kararı beklemek zorunda... (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...