Eşini ve çocuğunu öldüren mühendis, intihar etti

- Güncelleme:
Eşini ve çocuğunu öldüren mühendis, intihar etti

GÜNDEM Haberleri

Denizli'de bir süredir prostat kanseri tedavisi gördüğü ve psikolojik rahatsızlığının bulunduğu öğrenilen inşaat mühendisi Mehmet Elyas (57), eşi ve oğlunu uyudukları sırada tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Denizli'de, eşini ve çocuğunu silahla öldüren kişi intihar etti. Alınan bilgiye göre, Cankurtaran Mahallesi'ndeki bir evde yaşayan ve 1994-1999 tarihleri arasında İl Genel Meclisi üyeliği yapan inşaat mühendisi Mehmet Elyas (57), önceki gün gece evde uyuyan eşi Aysun Elyas ve oğlu Ahmet Sait Elyas'ı (33), odalarında kafalarına tabancayla ateş edip öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. İki gün boyunca komşularından haber alamayan mahalle sakinlerinin kapıyı kırarak içeri girmesi sonucu ortaya çıkan olay sonrası jandarma ekipleri olay yerini güvenlik şeridine aldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından söz konusu 3 kişinin cesetleri, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi. Mehmet Elyas'ın bir süredir prostat kanseri tedavisi gördüğü ve psikolojik rahatsızlığının bulunduğu öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...