Sahne Sultanların

- Güncelleme:
Sahne Sultanların

SPOR Haberleri

Filenin Sultanları, Londra Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçını bugün TSİ 24:00'te son olimpiyat şampiyonu Brezilya ile oynayacak.

nbsp;Filenin Sultanları, Londra Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçını bugün TSİ 24:00'te son olimpiyat şampiyonu Brezilya ile oynayacak. Ay-yıldızlı takımımızın grubunda ayrıca son Grand Prix birincisi ABD, Avrupa şampiyonu Sırbistan, dünya ve Olimpiyat madalyasına sahip Çin ile Güney Kore bulunuyor. Milli Takım Antrenörü Marco Motta, "Şu anda grubumuzu değiştirme şansımız yok. Gruptan çıkmak için bazı takımları yenmemiz lazım. Halkın bizden beklentisi, her top için mücadele eden, en iyisini her maçta, her sayıda yapmaya çalışan bir takım görmek. Biz de bunun için çalışacağız. Umuyorum ki Türk halkı, olimpiyatta gurur duyacağı bir takım izleyecek" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...