Obama lüks, kardeşi sefalet içinde

Obama lüks, kardeşi sefalet içinde

DÜNYA Haberleri

ABD Devlet Başkanı Barack Obama Beyaz Saray'da lüks içinde yaşarken, üvey kardeşi Kenya'nın başşehri Nairobi'nin varoşlarında son derece sefil şartlarda hayat mücadelesi veriyor.

Obama'nın üvey kardeşinin ismi George Hüseyin Obama. Bunların babaları bir, anneleri farklı. Barack Obama Hawaii'de babasının ikinci evliliğinden dünyaya gelirken George, Kenya'da, baba Obama'nın dördüncü evliliğinden dünyaya geldi. George (30), dünyanın en güçlü adamı olan Barack Obama'nın aksine varoşlarda, çetin şartlarda hayat mücadelesi veriyor. Uyuşturucu ve alkol bağımlısı da olan George, karaciğer ve böbreklerinden de rahatsızlık çekiyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

George Obama çoğu zaman sarhoş vaziyette görülüyor. Arkadaşları, Obama soyadının ona ve çevresine kolaylık sağlayacağını düşündüklerini ama George'un bunu hep bir yük olarak gördüğünü söylediler.
Barack Obama da 2006'da ata toprağı Kogelo köyünü ziyaret etmiş ve üvey babaannesi Sarah Hüseyin Onyango Obama ile bir araya gelmişti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...