Havada korku dolu dakikalar!

Havada korku dolu dakikalar!

GÜNDEM Haberleri

Etihad Havayolları'nın Paris-Abu Dabi seferini yapan yolcu uçağı, Türkiye hava sahasındayken, kabin basıncı sistemi devre dışı kalınca Atatürk Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Havada korku dolu dakikalar yaşayan yolcular, otellere gönderildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerinden edinilen bilgiye göre; Etihad Hava Yolları'nın EY-38 sefer sayılı uçağı, 250 yolcusuyla Paris'ten Abu Dabi'ye gitmek için havalandı. Airbus A340-600 tipi yolcu uçağının Türkiye hava sahasındayken kabin basıncı sistemi devre dışı kaldı. Uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'yle irtibata geçerek acil iniş izni istedi. DHMİ İtfaiyesi, ambulanslar ve acil durum ekiplerinin uçağın ineceği pistte gerekli bütün tedbirleri almasının ardından uçak başarılı bir şekilde iniş gerçekleştirdi. Havada panik ve korku yaşayan yolcular hızla terminale alınarak teskin edilmeye çalışıldı. Uçak bakım için hangara çekilirken, bir süre terminalde bekletilen yolcular İstanbul'daki otellere gönderildi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...