Galatasaray, gol oldu yağdı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray, gol oldu yağdı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Galatasaray, 2012-2013 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya'daki çalışmalarına bölgesel lig ekibi SV Kirchbichl ile oynadığı maçla devam etti. Sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan 11-0 galip ayrıldı.

Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Sarı-kırmızılılarda Ufuk Ceylan (Eray İşcan dk. 46), Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya (Tomas Ujfalusi dk. 46), Gökhan Zan, Çağlar Birinci (Albert Riera dk. 46), Aydın Yılmaz (Mertan Caner Öztürk dk. 46), Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emmanuel Culio (Emre Çolak dk. 46), Necati Ateş (Berk İsmail Ünsal dk. 46), Sercan Yıldırım (Umut Bulut dk. 46) forma giydi. Galatasaray'ın gollerini Necati Ateş (dk.10 ve 42), Aydın Yılmaz (dk. 25), Sabri Sarıoğlu (dk. 28), Ceyhun Gülselam (dk. 44), Sercan Yıldırım (dk. 45), Emre Çolak (dk. 52 ve 71), Umut Bulut (dk. 64 ve 69), Berk İsmail Ünsal (dk. 72) attı. nbsp;Karşılaşmayı az sayıda taraftar da izledi. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...