Aradaki fark Albayrak'tan

Aradaki fark Albayrak'tan

FUTBOL Haberleri

Yönetici Abdurrahim Albayrak'ın Galatasaray ile Melo arasındaki pazarlıkta sorun oluşturan farkı cebinden karşılayacağı öğrenildi. Taraftarın Felipe Melo'nun kalması için başlattığı kampanyaya kulak veren Abdurrahim Albayrak aradaki yaklaşık 1 milyon Euro'yu cebinden ödeyecek.

Galatasaray'da Fatih Terim'in "Kapanmadı" dediği Melo transferinde Brezilyalı'nın açıklamalarıyla kapı sonuna kadar açıldı. Hafta başında görüşmelerin tıkanması üzerine, "Başkan çocuk gibi davrandı. Anlaştığımız rakamı bir kez daha düşürmek istediler" diye twitter hesabından mesaj atan Melo dün adeta kendi kendini tekzip etti.

"Benim mesajım yanlış anlaşılmış. Ben kimseyi eleştirmedim. Sadece durumun artık çocukça bir noktaya geldiğini belirttim" diyen Melo, "Her şeyden önemlisi Başkan Ünal Aysal çok büyük bir insan. Bana her zaman yardım etti ve Fatih Terim ile birlikte hep yanımda oldu" sözleriyle sarı-kırmızılı kulübe barış çubuğunu uzattı. Galatasaray formasını giymeyi çok istediğini ancak yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle moralinin bozulduğunu söyleyen Melo, "Birileri sözlerimden yanlış bir anlam çıkarmışsa özür dilerim. Galatasaray'ı ve taraftarlarını çok seviyorum" sözleriyle yönetimle arasındaki soğukluğu gidermeye çalıştı. Florya ile Melo arasındaki telefon trafiği sonrasında Brezilyalı yıldızın hafta sonununda İstanbul'a geleceği de gelen haberler arasında...
nbsp;
ARADAKİ FARK ALBAYRAK'TAN
nbsp;Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yönetici Abdurrahim Albayrak'ın Galatasaray ile Melo arasındaki pazarlıkta sorun oluşturan farkı cebinden karşılayacağı öğrenildi. Taraftarın Felipe Melo'nun kalması için başlattığı kampanyaya kulak veren Abdurrahim Albayrak aradaki yaklaşık 1 milyon Euro'yu cebinden ödeyecek.
nbsp;
MENAJERİ: 15 HAZİRAN'DA ANLAŞMIŞTIK
nbsp;Felipe Melo tekzip gibi açıklamasıyla Galatasaray yönetimiyle arasındaki gerginliğe son vermek isterken, sambacının menajerlik şirketi ayrı telden çalmaya devam ediyor. Geçen Pazartesi günü "Görüşmeler kesildi. Anlaşamadık" açıklamasını yapan Promoesport şirketi dün yayınladığı açıklamayla adeta G.Saray yönetimine rest çekti. Ali Dürüst'ün önceki gün, "Biz 3+2 yıllık teklifimizi yaptık. Top artık Melo'da" demesinin ardından menajerlik şirketi, "Biz Melo için yeni bir teklif almadık. Pazartesi (23 Temmuz) günü görüşmelerin tıkandığı noktadayız" derken, Galatasaray yönetimine 15 Temmuz'da yapılan pazarlığı hatırlattı ve "G.Saray eğer Melo'yu gerçekten almak istiyorsa 15 Temmuz'da bizimle Münih'te yaptıkları görüşmede ortaya koydukları rakamları masaya koysunlar. Biz o rakamlarda anlaşma sağlamıştık. Melo, 15 Temmuz'da ki anlaşmaya sadık kalacaktır" açıklamasını yaptı.
nbsp;
"HAYIR ANLAŞMADIK"
nbsp;Melo'nun menajerinin bu iddiasını Sabah Gazetesi, Münih'te görüşmeyi yapan Abdurrahim Albayrak'a sordu. Albayrak, "Münih'te 7 saat toplantı yaptık. Orada da anlaşma sağlayamadık. Menajeri hem 5 yıllık sözleşmeden hem de bonservisten komisyon olarak 3 milyon Euro'ya yakın parayı peşin istedi. Başkanımı aradım bana, 'Seni çok yormuşlar, dön dedi" diye konuştu. nbsp;(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...