Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nostalji kraliçesine 10 bin dolarlık taç

Nostalji kraliçesine 10 bin dolarlık taç

MAGAZİN Haberleri

12 albümlük nostalji serisi yapan Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi Muazzek Ersoy'a Ankara'da konser sırasında 10 bin dolarlık taç hediye edildi. Sanatçı, "Dinleyicilerin benim başımın tacı" dedi.

Ankara Kentpark AVM'nin bayrama özel halk konserinde sahne alan "nostalji kraliçesi" Muazzez Ersoy, taç taktı. Yaklaşık 7 bin kişinin izlediği açık hava konserde sahne alan sanatçı uzun zamandır gelmediğini söylediği başkentte muhteşem bir konser verdi. Nostaljik şarkılarının ağırlıkta olduğu konserinde genç yaşlı herkesi adeta yerinde oturtmadı. Şarkılarla coşan hayranlarına bayram hediyesi gibi bir konser veren sanatçıya AVM tarafından da bir sürpriz yapıldı. Özel olarak hazırlatılmış 10 bin dolar değerinde, altın kaplama ve taşlarla süslü bir taç hediye edildi. nbsp;AVM müdürü Mehmet Akalın "12 albümlük bir nostalji albümü serisi ile bu ülkede unutulmaya yüz tutmuş şarkıları yıllarca bize dinleterek unutulmaz bir hale getirdiniz. O günden bu güne 20 milyon satış rakamı ile de "nostalji kraliçesi" ünvanını kazandınız. Biz de bu ünvanı taçlandılarım istedik" dedi ve ünlü sanatçıya sahnede tacını taktı. Oldukça duygulu anlar yaşayan Muazzez Ersoy'da "Seyircilerim, dinleyicilerim benim başımın tacı zaten. Bana bu ünvanı onlar verdiler gurula taşıyorum" dedi. Yakın zamanda yeni bir albüm hazırlığı olduğunu belirten sanatçı, sır vermese de yakın çevresi nostaljik şarkılardan oluşan bir repertuvarldan oluşan bir albüm daha çıkartacağını söylüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...