Barcelona, bildiğiniz gibi

Barcelona, bildiğiniz gibi

FUTBOL Haberleri

Barcelona, İspanya La Liga'ya fırtına gibi başladı. Katalan ekibi, Messi'nin 2 gol attığı maçta Real Sociedad'ı farklı mağlup etti. Son şampiyon Real Madrid ise, yeni sezona evindeki 1-1'lik Valencia beraberliğiyle başladı.

İspanya La Liga'da geçen yıl şampiyonluğu Real Madrid'e kaptıran Barcelona, nbsp;Real Sociedad ile Camp Nou'da karşılaştı. Yeni sezonun ilk maçında rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Katalan ekibi, Puyol, Messi(2),Pedro ve David Villa'nın kaydettiği gollerle sahadan 5-1 galip ayrıldı. nbsp;Barcelona yeni sezona seyircisi önünde aldığı 3 puanla başlarken, Real Sociedad evine puansız döndü.

Real Madrid kayıpla başladı
La Liga'nın son şampiyonu Real Madrid ise, yeni sezona evindeki 1-1'lik Valencia beraberliğiyle başladı. nbsp;Geçen sezonu 100 puanla tamamlayan Real, evindeki mücadeleye iyi başladı ve Higuin'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda farkı artırma şansını değerlendiremeyen Real, 44. dakikada Jonas'a engel olamadı ve devre arasına 1-1'lik beraberlikle girildi. Tino Costa'nınb ortasında iyi yükselen Jonas skoru dengelerken, Casillas ile çarpışan Pepe ikinci yarıya çıkamadı. nbsp;
2. devrede aradığı golü bulamayan Real, sezona 2 puan bırakarak başlamış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...