Saviola Trabzonspor'a geliyor

Saviola Trabzonspor'a geliyor

FUTBOL Haberleri

Sadri Şener, 'Tavşan' lakaplı golcü ve sol bek Emerson için Benfica ile anlaştı. Bordo-mavililer, iki yıldız için Portekiz ekibine 6 milyon euro ödeme yapacak.

Arjantinli golcü ile anlaşma sağlanmak üzere. Pazartesi günü transfer bombası patlayabilir... nbsp;Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in günlerdir bahsettiği 'ünlü golcü'nün Benfica'da forma giyen 'Tavşan' lakaplı Javier Saviola olduğu iddia edildi. nbsp;Portekiz'in Abola gazetesinde yer alan haberde sol bek Emerson'un transferi için Portekiz'e giden Trabzonspor genel menajerinin, Benfica Sportif Direktörü Luis Figo ile bir araya geldiği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde yurt dışına çıkan Giray Bulak'ın isminin yer verilmediği haberde, Karadeniz temsilcisinin Emerson ve Saviola için Benfica'ya 6 milyon euro ödeyeceği bildirildi. nbsp;Brezilyalı sol bek Emerson'un Türkiye'ye gelmeyi kabul ettiği, Saviola'nın ise ikna edilmek üzere olduğu vurgulandı.


DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI
Daha önce River Plate, Barcelona, Monaco, Sevilla ve Real Madrid gibi dünya devlerinde forma giyen 31 yaşındaki Saviola'nın hafta sonunda Trabzonsporlu idarecilerle bir araya geleceğini yazan Abola gazetesi, transferin pazartesi günü başkan Sadri Şener tarafından kamuoyuna duyurulacağını da iddia etti. Ayrıca Emerson'un transferinin bittirildiği, Trabzon'un Saviola ile ilgili görüşmeler nedeniyle açıklamayı geciktirdiği vurgulandı. Camiaya yakın kaynaklar da pazartesi günü transfer bombalarının patlayacağını ifade etti. nbsp;(Fotomaç)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...