Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fernandes kavgada yumruk yedi

Fernandes kavgada yumruk yedi

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, eğlenmek için bir mekanda kavgaya karıştı; olayda yumruklar konuştu.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes yeni sezon öncesi kampta gösterdiği performansla herkesi memnun ederken, saha dışında yine olaylar yaşamaya devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta sonu eğlenmek için Supper Club'a giden Manuel Fernandes arkadaşları ile geldiği mekanda keyifli dakikalar yaşarken gecenin ilerleyen saatleri istediği gibi gitmedi. Eğlendikleri yerin yan locasındaki bir grup ile önce sözlü tartışan Fernandes ve arkadaşları daha sonra itişmeye kadar gitti. Güvenliklerin araya girmesi ile olay durulsa da ilerleyen dakikalarda bir kadın ile Fernandes'in diyaloğu tekrar kavgayı fitilledi ve yumruklar konuştu. Yaşanan arbedede yumruk yiyen Fernandes, kavganın yatışması ve kavga atanların kulüpten çıkarılması ile eğlencesine devam etti. Kavgadan pek etkilenmediği anlaşılan Fernandes, önceki akşam oynanan Kayseri ile hazırlık maçında oynadığı futbol ile umut verdi. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...