Beşiktaş'ı reddeden Fenerbahçeli

Beşiktaş'ı reddeden Fenerbahçeli

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'ye geçen sezon gelen ancak sakatlıklarla boğuşan Sezer Öztürk, Beşiktaş'ın teklifini reddetti. Sarı-lacivertli futbolcu "F.Bahçe'ye borcum var" deyip Kanarya'da kaldı.

Orta sahaya yapılan takviyelerden sonra özellikle Topuk Yaylası'nda moralsiz olduğu gözlenen, Avusturya kampında ise hırsıyla dikkat çeken Sezer, tam da kafasının karışık olduğu bir anda Beşiktaş'tan gelen öneriyi düşündü ama kabul etmedi. nbsp;Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; nbsp;bu sezon formayı sırtına geçirmek isteyen Sezer "Benim hayâllerimin takımı F.Bahçe'ydi. Geçen sezon yaşadığım sakatlıklar moralimi çok bozdu. Bir de üstüne 3 Temmuz süreci eklendiğinde günlerim çok da moralli geçmedi. Ama formamı düşünerek o kötü günleri atlattım. Bu camiaya borcum var. nbsp;Hocam F.Bahçe'ye gelmemi çok istemişti. Bu saatten sonra çok çalışarak kadroyu zorlamak istiyorum. Kolay olan başka takıma gitmek. Şu an için takımdan ayrılmayı düşünmüyorum" dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...