Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Quaresma, 17 milyon Euro

Quaresma, 17 milyon Euro

FUTBOL Haberleri

Quaresma'ya 17 milyon Euro bonservis bedeli biçildi. Oyuncuya kulüp bulmaları için menajer Jorge Mendes ve Ahmet Bulut'a tam yetki verildi.

Beşiktaş Futbol Komitesi, Quaresma'nın takımdan gönderilmesi için düğmeye bastı. Yönetim, menajer Jorge Mendes'in aynı sıra Ahmet Bulut'a da tam yetki verdi.
nbsp;
İki isim daha yolcu
Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; nbsp;bu oyuncu ile birlikte Simao Sabrosa ve Julio Alves'in de satış listesine konulduğu, iki isme de talip arandığı öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu da, kulübün menfaatleri doğrultusunda oyuncuların para politikalarında ayarlama yapılması gerektiğine dikkat çekti. Siyah beyazlı yöneticiler, menajer Ahmet Bulut'a da, "Beşiktaş olarak, Quaresma ile yollarımızı ayırmak istiyoruz. Portekizli futbolcuya kulüp bulup, istenen ücreti veren takıma gönderilmesi için haber bekliyoruz" dedi. Ahmet Bulut'un ise, Beşiktaşlı yöneticilere, "Quaresma'ya, Portekiz ve İspanya'dan iki kulüp talip. Fiyatta anlaşılırsa, transfer gerçekleşir" dediği öğrenildi.
nbsp;
Pazarlık payı da var
Beşiktaş'ın Quaresma'ya 17 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli biçtiği, takımdan gönderilecek diğer isimler Simao'dan 3, Alves'ten ise 3.5 milyon Euro transfer geliri hedeflediği ifade edildi. Menajerlerle bağlantıya geçen yöneticiler, hem Q7 hem de diğer futbolcuların bonservislerinde pazarlığa açık olduklarını belirtti.
nbsp;
'Yönetim kendince haklı'
Beşiktaş'ın nbsp;yıldızı Quaresma için istediği 17 milyon Euro'luk bedelle Portekiz ve İspanya'da kulüp arayan menajer Ahmet Bulut, "Quaresma için kulüp arayışlarım sürüyor. Alves ve Simao için bir kaç kulüp devrede ve yakın dönemde olay netleşir. Beşiktaş ve oyuncuların mağdur olmaması için çalışıyorum. Yönetim kurulu kendi yönünden haklı. Fakat oyuncuların da yapmış olduğu sözleşmeler var" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...