Şemdinli'de çatışma: 2 asker şehit

- Güncelleme:
Şemdinli'de çatışma: 2 asker şehit

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışma 2 asker şehit olurken, 10 asker yaralandı. Çatışma devam ederken, helikopterler de bölgeyi ateş altına aldı.

Günyazı köyü Yiğitler mezrası Goman Dağı etekleri ve Mergesor bölgesi kırsalında çıkan çatışma 2 asker şehit olurken 10 asker de yaralandı. nbsp;Yaralı askerlerden Çanakkale nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Yasin Bayraktar ve nbsp;Enis Yücel nbsp;helikopterle Van'a getirilirken şehit olurken; diğer yaralılar ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Dursun Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

ÇANAKKALE ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Çatışma üzerine bölgeye çok sayıda özel eğitimli askerler sevk edildi. Yüksekova'dan kalkan kobralarda bölgeyi ateş altına alırken, 34. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı topçu birlikler de nokta atışı yapmaya devam ediyor. nbsp;

OĞLUNUN ŞEHİT OLDUĞUNU HABERİNİ EVE GELİNCE ÖĞRENDİ nbsp;
Şemdinli'de şehit olan Enis Yücel'in (24) acı haberi Eskişehir'in Alpu ilçesini yasa boğdu. Gece 01:30 sıralarında şehit evine gelen görevliler acılı haberi aileye verdi. O anda çiftçilik ile uğraşan baba Sami Yücel, balya işini tamamladıktan sonra eve geldi. Evin önünde kalabalığı gören baba gözyaşlarını tutamadı. Olayı duyan akrabaları, komşuları ve arkadaşları acılı aileye başsağlığı diledi. nbsp;Şehit Piyade Uzman Çavuş Enis Yüzel'in cenazesi Alpu ilçe meydan'ında kılınacak olan ikindi namazına müteakip cenaze namazından sonra ilçe mezarlığına defnedilecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...