Enes'in katili aramalara katılıp, gözyaşı dökmüş!

Enes'in katili aramalara katılıp, gözyaşı dökmüş!

YAŞAM Haberleri

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde 7 gün önce kaybolduktan sonra ölü bulunan Enes Tosun, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tuzluca ilçesine bağlı Güllüce köyünde geçtiğimiz pazartesi günü kaybolan ve daha sonra patates tarlasında ölü olarak bulunan Enes Tosun (6), gözyaşları arasında toprağa verildi. Kendisinden 6 gündür haber alınamayan minik Enes, özel ekiplerin aramaları sonucu amcası M. Tosun'un ahırının kapı girişindeki patates tarlasında, bir torbanın içinde elleri, kolları bağlı bir şekilde bulunmuştu.

Enes'in katili aramalara katılıp, gözyaşı dökmüş!

Olayla ilgili minik Enes'in amcası M. Tosun ve hanımı G. Tosun gözaltına alınırken, minik Enes'in cenazesi ise savcılığın yaptığı incelemenin ardından otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Erzurum'da otopsisi yapılan minik Enes'in cenazesi, cenaze arabası ile Bilali Hebeşi Camii'ne getirildi.

Enes'in katili aramalara katılıp, gözyaşı dökmüş!

Burada kılınan cenaze namazının ardından minik Enes toprağa verilmek üzere Güllüce köyüne götürüldü. Yoğun bir kalabalığın olduğu cenaze töreninde çocuklarını toprağa veren baba Metin baygınlık geçirirken, anne Bahar ise ayakta duramadı. Minik Enes, dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Enes'in katili aramalara katılıp, gözyaşı dökmüş!

ENES'İN AMCASI ENGİN: KATİL BİZİMLE AĞLAYIP, ARAMALARA KATILDI

Aile, Kaymakam İbrahim Civelek'ten katil veya katillerin yakalanmasını, gereken cezanın verilmesini istedi. Kaymakam Civelek ise suçluların mutlaka bulunup adalete teslim edileceğini, gönüllerinin rahat olmasını gerektiğini söyledi.

Enes Tosun'un cesedinin bulunduğu akrabalarının evinin önünde jandarma ekipleri beklerken, gözaltına alınan Güneş Tosun eşi Mehmet Tosun ve kayınbiraderi Mahmut Tosun'un ise İlçe Jandarma Karakolu'nda halen sorgusu devam ediyor.

Dün Güneş Tosun'un kaçarak evine sığınmak istediğini anlatan köylülerden Ebubekir Can ise şunları söyledi:
"Güneş Tosun kapıma geldi. Geldiğinde kan ter içerisindeydi. 'Beni sakla amca' dedi. 'Askerler beni yakalayacak' diye yalvardı. Ben de 'kızım neden askerler seni yakalayacak ne yaptın dedim?' İlk önce kayınbirederisin üstüne attı, daha sonra 'ben öldürdüm' dedi. 'Neden öldürdün?' dediğim zaman da 'benim çocuklarımla kavga ediyorlardı, ben de bir sopa attım çocuğun düşüp bayıldığını gördüm' diye cevap verdi. Ben de 'hayır git askerlere teslim ol' dedim. Dışarıya çıktığımda telefonunu evimin bahçesine atmıştı. Telefonu alakarak askerlere götürüp verdim. Meğerse kadın teslim olmamış. Köyün çıkışındaki İnce köyüne yakın yerde yakalanmış."
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...