Havuza düşen gebe geyik kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Havuza düşen gebe geyik kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, havuza düşen gebe kızıl geyik kurtarıldı.

İlçenin Kozağaç köyü yakınlarındaki sulama havuzuna düşen ve gebe olduğu görülen geyik, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne bağlı görevliler tarafından havuzdan çıkarıldı.

Suya ne zaman düştüğü bilinmeyen kızıl geyik, soğuk suda üşüyerek bitkin düşmesi nedeniyle bir süre üzeri örtülerek ve ateş yakılarak ısıtılmaya çalışıldı.

Köy sakinlerinden Ayşe Koçak, sabah saatlerinde köyün üst tarafında, bağ ve bahçe sulama işlerinde kullandıkları havuzdan çıkmaya çabalayan bir geyik gördüğünü söyledi.

Köye dönerek durumu muhtara bildirdiğini aktaran Koçak, "Muhtar da ilgili yerleri aradı ve bir müddet sonra geyiği kurtarmaya geldiler, Allah onlardan razı olsun." dedi.

Havuzdan çıkarıldıktan sonra uzun süre yakılan ateşin yanından ayrılmayan kızıl geyik, bir müddet sonra doğal ortamına döndü

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...