Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yağmur gitti kar geldi: Araçlar yolda kaldı

Düzenleyen:
Yağmur gitti kar geldi: Araçlar yolda kaldı

YAŞAM Haberleri

Türkiye’nin en soğuk illerinden biri olan Ardahan’da sağanak yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Kar ve tipinin etkili olduğu yüksek kesimlerde yollar trafiğe kapanırken, 20’e yakın araç yolda mahsur kaldı.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış yüzünü gösterdi. Kar yağışı Ardahan, Kars ve Erzurum’da etkili oldu. Kar ve tipi nedeniyle ulaşım Ardahan-Artvin, Erzurum-Bayburt ve Sarıkamış-Kars güzergahında güçlükle sağlanıyor. Tipi nedeniyle kapanma noktasına gelen yollar Karayolları ekipleri tarafında açık tutulmaya çalışılıyor. Ardahan’ın yüksek kesimlerindeki bazı noktalarda ise yollar ulaşıma kapandı. 20’e yakın aracın mahsur kaldığı yolda iş makineleriyle çalışma yapılarak vatandaşlar kurtarıldı.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, bölgede yer yer kuvvetli kar ve tipinin görüleceğini açıklayarak, görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksama, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...