Bu hâle köpekler getirdi!

Düzenleyen:
Bu hâle köpekler getirdi!

YAŞAM Haberleri

Yolda yürürken 4 köpek tarafından saldırıya uğrayan küçük çocuk ölümden döndü. Cesur bir kadın, çocuğun hayatını kurtardı.

Konya’nın Karatay ilçesinde, 3’üncü sınıf öğrencisi Mahmut Baktemur (8), okuldan çıkıp evinin yoluna koyuldu. Küçük çocuk Başak Mahallesi’nden geçerken 4 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çığlıkları duyan bir kadın evden çıkarak çocuğu köpeklerden güçlükle kurtardı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Baktemur’un kafasına, koluna ve bacağına yaklaşık 30 dikiş atıldı. Oğlunun psikolojisinin bozulduğunu belirten baba Necati Baktemur “Kadın kurtarmasaydı belki de bu çocuk hayatta olmayacaktı. Belediyeye sesleniyorum; bu köpeklerin barınağa götürülmesi lazım. Bugün benim çocuğum bu hâle gelmiş, yarın başkasına zarar gelmesin” dedi. Öte yandan olayın olduğu mahallede hâlen birçok sokak köpeğinin bulunması dikkat çekti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...