Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da kaza: 2 yaralı

Düzenleyen:
Konya'da kaza: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

​Konya’da arkadaşıyla motosikletle gezen ve makas atmak istediği sırada park halindeki araca çarpan sürücü ve arkadaşı yaralandı.

Kaza, 02.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Piri Esat Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde aşırı hızla seyir halinde olan Oğuzhan Ç. (19) idaresindeki 42 EAZ 40 plakalı motosiklet, aynı yönde seyir halinde olan Osman K. idaresindeki 26 E 2631 plakalı otomobile makas atmak istediği sırada, park halindeki 42 DKC 85 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan sürücü ve arkadaşı Hakan K. yaralandı.

Konya'da kaza: 2 yaralı

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralılar Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Yaralılardan sürücü Oğuzhan Ç.’nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilirken, Hakan K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan yaralılardan Oğuzhan Ç.’nin olay yerinde kalan ayakkabısı ve kol saati dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...