Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

28 Şubat mağduru öğretmen: Güzel günlere gözyaşıyla geldik

Düzenleyen:
28 Şubat mağduru öğretmen: Güzel günlere gözyaşıyla geldik

YAŞAM Haberleri

Arzu Öğretmen, 28 Şubat post-modern darbenin mağdurlarından sadece biri. O çok sevdiği mesleğine kavuştu ve saygılı öğrenciler yetiştiriyor.

Sivaslı Arzu Özşeker, 1998’de Cumhuriyet Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olduktan sonra Tokat’ta mesleğine başladı. İmam hatipte okuduğu dönemlerde başörtüsünden dolayı hiçbir problem yaşamayan Özşeker, 28 Şubat süreci sebebiyle meslekteki ilk gününde baskıyla karşılaştı. Buna 6 dayanabilen edebiyat öğretmeni, Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde yürüttüğü ve çok sevdiği mesleğinden istifa etmek zorunda kaldı. Postmodern darbe mağdurlarından biri olan öğretmen, 15 yıl sonra 2013’te öğrencilerine geri dönebildi. Küçüklüğünden beri hayalini kurduğu mesleğinin ilk gününün kâbusa döndüğünü söyleyen Özşeker, şunları ifade etti: Böyle günlerin geleceğini düşünmek hayal ötesiydi. Kim ne derse desin, kim bizi ayrıştırmaya çalışırsa çalışsın biz bunlara kardeş olduğumuzu göstereceğiz. Hiçbir zaman 28 Şubat mağduru olarak ezilmişliği tercih etmedim. Hep dik durmayı ve hep kardeşliği savundum. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...