Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ataköy’de silahlı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ataköy’de silahlı saldırı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Ataköy’de sabah saatlerinde sabah sporunun yapan bir kişi evine dönüşü sırasında silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna altı kurşun isabet eden Kemal Serdar Sitoçi isimli şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay Bakırköy Ataköy 1. Kısım Yeni Fişekhane caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Kemal Serdar Sitoçi (69) sabah sporundan dönerken yolda kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.Vücuduna altı kurşun isabet eden Sitoçi ağır yaralanırken saldırgan yaya olarak olay yerinden kaçtı. Sitoçi’nin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koştu. İlk müdahalesi vatandaşlar tarafından yapılan talihsiz adam daha sonra olay yerine gelen ambulans ile birlikte hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan ve olay yeri inceleme çalışması yapan polis ekipleri de çevrede bulunan güvenlik kameralarını da inceleyerek saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olayı gören bir vatandaş ise “Kızım ile buradan geçiyorduk adama adres sorar gibiydi sanırım tanışmıyorlar. Ondan sonra birbirlerine iyi günler diyerek ayrıldılar daha sonra adama doğru yürümeye başladı ve silah ile 7 el ateş etti ve kaçtı” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...