Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Cristianı Ronaldo Juventus'a imza attı'

Düzenleyen:
'Cristianı Ronaldo Juventus'a imza attı'

SPOR Haberleri

Real Madrid'in süper starı Cristiano Ronaldo Juventus'a imza attı.

Son günlerde sık sık ortaya çıkan Juventus haberleriyle gözler Cristiano Ronaldo'ya çevrildi. Şampiyonlar Ligi zaferinin ardından yaptığı açıklamayla Real Madrid'den ayrılık sinyalleri veren Ronaldo'nun Serie A devine transfer olacağı konuşulurken sürpriz bir isimden çarpıcı bir iddia gündeme oturdu.

1994-2006 yılları arası Juventus'ta genel direktörlük görevi yapan ve birçok yıldız ismin transferini gerçekleştiren Luciano Moggi, Ronaldo'nun Juventus'a transfer olduğunu iddia etti.

Tele7Gold'a açıklamalarda bulunan 80 yaşındaki futbol adamı, ''Cristiano Ronaldo, Münih'te Juventus için sağlık kontrolünden geçti ve imzayı attı'' şeklinde konuştu.

Öte yandan Marca Marca Gazetesi, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in transferle ilgili toplantıda bugün acil olarak bir araya geleceğini duyurmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...