Milyarderlerin peşinden koştuğu Türk: Ceylan Ecer

Düzenleyen:
Milyarderlerin peşinden koştuğu Türk: Ceylan Ecer

YAŞAM Haberleri

Ceylan Ecer, kariyerinde zirveye çıktı. ABD’nin en başarılı sanat danışmanları arasında yer aldı. Milyarderler, değerli bir tablo satın almak istediklerinde ilk olarak onu aramaya başladı.

Türkler, kendilerini dünyaya hayran bıraktı. Bu isimlerin başında sanat danışmanı Ceylan Ecer vardı. The Collectors Fund'un en başarılı sanat danışmanlarından biri olan Ceylan Ecer, özel koleksiyonculara ve sanata yatırım yapanlara danışmanlık yaptı. En kaliteli sanat eserlerini bulup, bunları ünlü işadamlarıyla buluşturmaya başladı. Dünyanın adından söz ettiği Ecer, ABD'de en başarılı 10 Türk arasında yar aldı. Forbes'a giren milyarderlerin, değerli bir tablo satın almak istediklerinde aradıkları ilk isim olan Ecer, Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı. Başarının temelini prensipli çalışmaya bağlayan Ceylan Ecer, çok önemli bir eser arayan işadamlarının bu hayalini nasıl gerçekleştirdiğini şu sözlerle anlattı: "Talepten sonra bir strateji geliştiriyorum. Bu nedenle, süreç esnek ve zahmetli oluyor. Türkiye de dahil dünyanın dört bir yanındaki çeşitli galeriler ve bayilerle yakın işbirliği içinde çalışıyorum. Ardından finansla galeridekileri bir araya getiriyoruz. Biraz sanatla finansmanı buluşturuyoruz da diyebiliriz. Çok zevkli bir iş, ancak bir o kadar da yorucu. Çünkü milyon dolarlık talepler oluyor"

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...