Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de feci kaza: 2’si bebek 5 yaralı

Düzenleyen:
İzmir'de feci kaza: 2’si bebek 5 yaralı

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2’si bebek 5 kişi yaralandı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Tire-İzmir karayolu Yeniçiftlik köyü yakınlarındaki Rahmanlar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Tire’den İzmir istikametine giden M.A. (28) yönetimindeki 35 RLJ 05 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki H.K.’ye ait 35 AZ 5737 plakalı otomobile çarptı. Kazada ortalık savaş alanına dönerken, kazayı görenler durumu 112’ye bildirip yaralıların yardımına koştu. Olay yerine Tire’den ve Torbalı’dan çok sayıda ambulans ve AKS ekibi sevk edildi. Kazada aynı otomobilde bulunan M.A. (28), H.A. (28) ve Y.K.A. (1) ile N.A. (40) ve 1 aylık M.E. yaralandı. Yaralılardan M.A., H.A. ve Y.K.A. Tire Devlet Hastanesine, N.A. ve M.E. isimli bebek ise Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan H.A.'nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 

Ailesiyle birlikte yol kenarındaki bir tarlayı görmeye gelen ve otomobilini park edip tarlaya giden Hasan Kaderci ve ailesi ise kazayı ucuz atlattı. Kaza esnasında otomobile binmek üzere olduklarını, hatta kızı Kardelen Kaderci’nin otomobile onlardan önce bindiğini ve kazanın da o esnada meydana geldiğini söyleyen Hasan Kaderci, kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. 
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...