Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Düğüne giden 145 kişi hastanelik oldu

Düzenleyen:
Düğüne giden 145 kişi hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri

Sakarya’nın Arifiye ve Kocaali ilçelerinde bulunan düğün salonlarında toplamda 145 kişi yedikleri yemeklerden zehirlendiği iddia edildi.

Hastaneye başvuran kişiler ayakta tedavi edildikten sonra gönderilirken, ikisinin müşahede altına alındığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Arifiye ilçesi ve Kocaali ilçesinde bulunan düğün salonlarında düğüne katılan kişiler yedikleri yemekten zehirlendikleri iddia edildi. Zehirlenen kişilerden 88’i Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 38’i ToyotaSa Acil ve Yardım Hastanesine, 6’sı Hendek ilçe Devlet Hastanesine, 3’ü Yenikent Devlet Hastanesine, 10’u ise Kocaali Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye başvuran kişiler ayakta tedavisinin yapılmasının ardından gönderilirken iki kişinin ise müşahede altında tutulduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...