Savunma Sanayii, FETÖ ve TÜYAP

A -
A +
Bu köşede en son 29 Aralık 2017 tarihinde ülkemizin ve özellikle ordumuzun itibarını ilgilendiren “Savunma Sanayii Fuarı” meselesini yazdım. Milletimizin göz bebeği ordumuzun saygınlığı anlamına gelen bu fuarın kısaca İDEF olayının 2015 şartlarında bile Fetullahçı terörist derneklerle iş birliği yaptığı belgeleriyle sabit olan TÜYAP’ta bundan sonra yapılmasının skandal anlamına geleceğini yazdım. Bu görüş sadece benim değil DEVLET menfaatlerine hizmet eden güvenlik bürokratlarımızın ve milliyetçi subaylarımızın da görüşüdür. Bu fuar herhangi bir ticari fuar ya da bizim yayıncılar olarak yaptığımız kitap fuarları gibi değildir. Savunma sanayii meselemiz büyük harfle DEVLET meselesidir.
İDEF adı verilen bu fuar bu topraklardaki büyük harfle DEVLET menfaatlerini doğrudan ilgilendiren bir hadisedir. Bu fuar bundan böyle artık TÜYAP denen yerde yapılamaz. Bu, iki kere iki dört gibidir. MGK tarafından paralel yapı adıyla Fetullahçıların birinci tehdit olarak kırmızı kitaba girdiği dönem 2014 yılıdır. Bunun üzerine 22 Temmuz 2014’ten itibaren Fetullahçı terörist polis şefleri -en başta da Ali Fuat Yılmazer- tutuklanmıştır. 2015 yılı artık çok sayıda FETÖ soruşturmasının olduğu bir yıldır. Hiç kimsenin “Ben Fetullahçıların terörist olduğunu bilmiyordum” deme lüksü olmadığı bir yıldır. TÜYAP da işte tam bu noktada çırılçıplak yakalanmaktadır. İşte FETÖ’ye karşı DEVLET kararlılığının bu kadar yüksek olduğu bir ortamda TÜYAP her şeyi bile bile, âdeta göstere göstere Fetullahçı terörist TUSKON’un 2015 fuarına açık destek olmuştur.
Ülkemize saldırmış Fetullahçı teröristlerin 2015 fuarı TÜYAP’ta yapılacak, 2016 yılında Fetullahçılar askerî darbeye kalkışacak, sonra da DEVLET için hayati önemde olan İDEF, yani Savunma Sanayii Fuarı bu TÜYAP’ta yapılacak öyle mi? Böyle bir rezalete asla izin verilemez ve verilmeyecektir. Çünkü bu ülkede büyük harfle bir DEVLET gerçeği çok şükür hâlâ vardır. Savunma Sanayii Müsteşarlığımız ve bu konuda görevli olan Müsteşar Prof. Dr. İsmail Demir beyefendinin de millî menfaatlerimiz ve FETÖ ile mücadele bağlamında hassasiyeti bilinmektedir. Zaten aksi mümkün değildir. FETÖ ile mücadele konusunda hassas olmayan bürokratlar bedelini ağır ödüyorlar. Google’a şu an bile “TÜYAP FETÖ” yazsanız önünüze anaakım medyalarda yapılmış yüzlerce somut belgeli haber geliyor. TÜYAP-FETÖ ilişkisi çok açık. Bunlar iddia değil hepsi somut kanıtları olan haberler. Zaten o yüzden TÜYAP ve Bülent Ünal bu gerçek haberleri mahkeme kararıyla kaldıramıyor. Son söz olarak yeniden ifade ediyorum ki, bu ülke için hayati önemde olan İDEF olayı artık TÜYAP’ta yapılamaz. Bu bir DEVLET meselesidir.  
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
CHP, trolü il başkanı seçmiş
https://turkiyegazetesi.com/yazarlar/cem-kucuk/600200.aspx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.